Pagina's

donderdag 26 maart 2015

GOED TERECHT: Lance & Tequila

Het is altijd leuk om te horen hoe het gaat met onze geadopteerde konijntjes. We kregen ook een update binnen van Lance en Tequila, die nog niet zo lang geleden hun thuis hebben gevonden...

Deze berichtjes kregen we binnen:
Gisteren hebben Lance en Tequila hier snel hun draai gevonden. zoals verwacht verkende Tequila onmiddellijk het hele terrein, overal op en af en in en uit. en Lance bleef op één vierkante meter gras eten :) we hebben hem dan eens in hun kot gezet en dan werd hij wakker. Ik hoop dat de castratie goed gelukt is, want de rest van de dag hebben ze alleen maar achter elkaar gehold en het terrein in alle mogelijke standjes ingezegend :). Deze morgen zaten ze op het gemak te eten van hun droogvoer, en hadden ze al een aanzet tot een tunnel gegraven. Alle buurtkatten zijn ook al eens komen kijken, en Tequila vliegt er direct op af. ze heeft ze altijd onmiddellijk in de gaten en gaat direct op verkenning uit. Eens ze weg zijn, checkt ze bij Lance of alles nog in orde is.

Ze hebben hier intussen al holen gegraven en zelf weer dichtgemaakt. ze rennen rond, en zijn nog altijd in volle verkenningsfase. en ze zijn nog steeds heel erg verliefd op elkaar.


Toch nog even proberen te rijden...

Lekker smullen

Toch niet te ver van elkaar zijn ;)
En kijk naar die toch van Lance!

Even snoetje wassen voor de foto

Toch leuk, zo'n koppel konijnen die veel ruimte krijgen!

En dit is dus de ganse ruimte die ze tot hun beschikking hebben!!!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten