Pagina's

zaterdag 2 augustus 2014

Irish en Calypso

Drukke tijden in de opvang, en we hebben ook onze handen vol met deze twee baby's... Nu ja, Irish zou in feite een stuk groter moeten zijn, maar hij blijft zo klein helaas... Het is toch een zot geval hoor, hij staat altijd te wachten in zijn hoekje om geknuffeld te worden, en het kan hem niet schelen als zus Calypso daar toevallig zit, dan gaat hij er gewoon bovenop staan.  Ik denk dat hij een beetje last heeft van ADHD bij momenten...
Héél handige houding om te eten...

Het is toch altijd plezant om hem bezig te zien


Hij woont dus nu samen met pleegzusje Calypso, maar is bij momenten veel te wild voor haar, en gisteren moest ik hem zelfs een time-out geven, zodat ze even op haar gemak kon zijn.  Maar ze doen ook wel veel samen, en hij is ook wel heel lief voor haar.  Zoentjes horen er uiteraard ook bij.  Calypso krijgt nu nog 1 à 2 keer per dag melk, maar ze begint ook al goed zelfstandig te eten. 
Zijn ze niet schattig die twee, en van formaat zijn ze even groot, alleen is Irish een beetje dikker...

Deze foto is ook zalig, zo met één pootje half naar buiten. Ik moest voorzichtig zijn om hem niet wakker te maken, want van zodra hij beweging ziet, staat hij weer in zijn hoekje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten