Pagina's

zaterdag 7 juni 2014

Welkom aanstaande zaterdag!

Over een paar dagen is het zover!!! Onze eerste opendeurdag om kennis te maken met de konijntjes en onze werking.  Zowat alle vrijwilligers zullen van de partij zijn, en je kan allerlei spulletjes ook kopen om ons te steunen!

Even een greep uit ons assortiment!
* handgemaakte wenskaarten
* voer voor konijnen en knaagdieren (Science Selective, Beaphar, ...)
* gedroogde groenten en kruiden
* snoepjes voor knaagdieren
* Tupperware artikelen
* ...

We zullen ook zorgen voor de innerlijke mens, maar aangezien ze warm weer uitgeven, schrappen we koffie en thee, maar zullen zorgen voor genoeg frisdrank.
En om te knabbelen zijn er o.a. hotdogs, vers gebakken wafels (al dan niet met slagroom), cupcakes, ...

We hebben ook weer onze grote ALTIJD PRIJS TOMBOLA!!! Voor 2€ per lotje heb je altijd een leuke prijs, met heel wat leuke dingen voor zowel honden, katten als konijnen!

Wegens geen inschrijvingen gaat de fotosessie door Daphné helaas ook niet door. 

Voor de kinderen is er ook een kleurwedstrijd. Op http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/2014/05/kleurwedstrijd-op-onze-opendeurdag.html kun je de kleurplaat downloaden en ingekleurd meebrengen.  Er is voor elke deelnemer een cadeauzakje, en we verloten ook nog een grotere prijs op het einde van de dag.

En om iedereen te bedanken voor hun bezoekje, mogen we dankzij onze fantastische sponsers ook een leuke goodiebag meegeven met dingen voor konijnen (of knaagdieren). De goodiebags zijn beperkt tot één per gezin.

En voor de volledigheid nog even onze gegevens op een rijtje hieronder!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten