Pagina's

zondag 1 juni 2014

Statistieken Mei





Dag iedereen,


Als jullie mijn statistieken postje zien verschijnen, weten jullie het al....we zijn alweer een maand verder.... De meimaand met moederdag, de communies, de korte werkweken....zit er op! De zomervakantie nadert nu wel erg snel. Dat merken we trouwens ook aan onze pensionplanning. Die zit al aardig vol en voor bepaalde weken is er al geen plaats meer. Zoekt u toch nog een plaatsje voor uw konijn(en) contacteer ons zo snel mogelijk, zodat we u kunnen laten weten of we u nog kunnen helpen.
Ondertussen staat de werking van de opvang niet stil uiteraard. Zoals onze vaste volgers weten, hebben we momenteel een aantal nestjes die onze aandacht opeisen. De kleintjes worden al goed zelfstandig en mogen eind deze maand verhuizen! Heeft u dus interesse, laat zeker niet na ons te contacteren om ze te reserveren :-)
De cijfertjes voor mei zijn alweer aardig. Weer meer als tien adopties, wat natuurlijk super is, en de binnenkomers zijn beperkt gebleven. Helaas heeft één kleintje van Odah het niet gehaald in het super grote nest, en ook Lowie zijn we verloren....

Ziehier de harde cijfertjes voor mei:

MEI
Binnengekomen: 5 konijnen en 1 cavia
Geplaatst: 11 konijnen en 1 cavia
Blijvers: 0
Geboortes: 0
Overlijdens: 2, één kleintje van Odah heeft het niet gehaald en helaas zijn we ook Lowie verloren.

groetjes, Veerle 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten