Pagina's

woensdag 11 juni 2014

Sfeerbeelden Wereldadoptiedag

Op zondag 1 juni werd voor de eerste keer in Antwerp Expo de Wereldadoptiedag georganiseerd, en dus helemaal in het teken stond van diverse VZW's die dieren proberen te herplaatsen.  Uiteraard waren wij ook van de partij om wat meer naambekendheid te krijgen.
Het was helaas wel ontzettend vroeg opstaan, want omdat we geen zin hadden in een dubbele rit naar Antwerpen de dag voordien om alles klaar te zetten. De auto hadden we voordien al ingeladen, maar om 5u opstaan om dan tegen 6u te vertrekken om vanaf 7u alles klaar te zetten... Vermoeiend dus... Gelukkig waren we ruim op tijd klaar met de stand.  Medewerkers Anke, Ineke en Manu waren ook van de partij, zodat we elkaar af en toe konden aflossen om ook een kijkje te nemen op de andere stands.
Het was bij momenten best wel druk op de beurs, en het is zelfs zo dat ze al meteen een tweede editie ingepland hebben.  En daarvoor hebben we ons ook al weer opgegeven!!!
Qua verkoop was het niet zo goed, maar we zijn uit de kosten en hebben toch weer leuke nieuwe contacten gelegd.  En uiteraard ook een paar foto's gemaakt van onze stand!
Moe maar tevreden even poseren als alles klaar is...

Ik had de letters in het groot afgeprint, maar helaas was er dus een N tekort, en dan hadden we eerst niet door...
We hebben dan maar zelf een N bijgetekend... 
Zicht op onze tombola-stand, die net als de vorige keren ook populair is!

We verkopen allerlei voer voor konijnen en knaagdieren

Nog meer lekkers

De informatie-tafel

Zicht op de ganse stand


De medewerkers van HVK die meehielpen op de beurs!
Bedankt Anke, Roos, Manu en Ineke voor de hulp!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten