Pagina's

woensdag 25 juni 2014

GOED TERECHT: Jules en Zoë

Op onze opendeurdag op 7 juni kwam Essie haar 2 nieuwe huisgenootjes ophalen. Ze wil haar lieve adoptie mama best delen met andere konijntjes.
 

Jules en Zoë werden gekoppeld in de opvang en zullen hopelijk een hecht paar worden!  

 

Zoals je op de foto's kan zien hebben ze een ruim verblijf gekregen om heerlijk in te rennen. Ze hebben een binnenhok met geïntegreerde ren en nog eens een extra ren om hun pootjes te strekken...
Niet slecht he!!



Ze kunnen er naar hartenlust met de bal spelen, hooi knabbelen uit de hooibal, door een tunnel rennen, rondhuppelen, ... Enkel graven kunnen ze niet, omdat er draad op het gras ligt om ontsnappingspogingen te vermijden, maar voor de rest alles wat een konijntje maar wil!


Kom eens naar beneden Juleke, we krijgen lekkere groentjes en brokjes!
Jules ligt ondertussen boven wat te soezen...
Ik begin er dan al aan hoor...
... Ik heb nog een knuffelafspraak met de kinderen!

Zoë  vindt knuffelen zeer leuk, maar Jules houdt (zoals vele konijntjes) meer van knuffelen met de pootjes nog lekker op de grond... oppakken is niet aan hem besteed, maar dat is zijn goed recht! :-)



Knuffelen met Zoë daarentegen doet hij wel al eens graag! Helaas klikt het nog niet de hele tijd zo goed... soms rent Jules achter Zoë aan en probeert hij op haar te rijden, maar dat is best normaal als ze elkaar nog niet lang kennen! Zo te zien komt het allemaal wel goed! Met zo'n goede zorgen zou ik daar niet aan twijfelen! :-D 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten