Pagina's

woensdag 18 juni 2014

Euh?

Gisterenmiddag zijn we nog 4 konijnen gaan ophalen, maar daarover hoor je later deze week meer... Ik had één ervan, Oliver, in de ren gestoken tussen de hokken, in afwachting van een deftig buitenhok (die komt er normaal gezien zaterdag aan). Een deel afgeschermd met een net en zo, en de ren is ook vrij hoog.

Tot ik plots in de keuken kwam, naar buiten keek, en dit zag!!!! Mijn hart stond even stil.  Het was tegelijk paniek, maar ook hilariteit!!! Dienen Oliver zat dus bovenop de haag, geen idee hoe hij het geflikt heeft om uit de ren te ontsnappen, waarschijnlijk dan ergens op het dag van Goofy en Hobbes beland om dan op de haag te springen.  En meneer durfde er natuurlijk ook niet meer af...
Dus ik om 21u15 bellen bij de buren... Met het trapje kon mijn buurvrouw hem blijkbaar makkelijk pakken en overgeven aan mijn man, die aan onze kant op de ladder stond... Het beestje was waarschijnlijk stijf van de schrik.  En dan hebben we maar het hok klaargemaakt, zodat hij niet meer kan ontsnappen!!! En morgen mag hij trouwens ook al langs bij de dierenarts voor knippieknippie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten