Pagina's

vrijdag 30 mei 2014

Vaccinatiedag op 30 mei bij Het Vrolijke Konijnenhol

Laat je konijn(en) zeker vaccineren tegen de gekende konijnenziektes Myxomatose en VHS.  Meer info over deze ziektes vind je op http://www.knagers.net/inenting.htm

Omdat wij het ook belangrijk vinden dat konijnen ingeënt en dus beschermd zijn voor een jaartje, organiseren wij een vaccineerdag!  


Elk konijntje wordt ingeënt met Novibac, die hen beschermt tegen beide ziektes.  De kostprijs voor deze inenting is 20€ per konijntje.
De inentingen worden gedaan door één van onze vaste dierenartsen, die ook een kleine checkup doet van het konijn.  Indien gewenst kan Vicky ook de nageltjes nakijken en knippen.
We vragen uiteraard iets meer dan de prijs van de inenting alleen, maar dit komt alleen maar de konijntjes van de opvang ten goede.  Op die manier zamelen we ook weer extra centjes in om ook onze opvangkonijnen standaard te vaccineren voor ze naar hun nieuwe thuis gaan.

We vragen aan de geïnteresseerden om volgende stappen te ondernemen:
* inschrijven via mail en melden hoeveel konijnen je wenst in te enten
* het totale bedrag over te schrijven op onze rekening voor de vaccinatiedag
* op 30 mei tussen 14u en 16u langskomen met de konijnen voor hun vaccinatie.  Als ze eerder al ingeënt zijn, gelieve hun inentingsboekje ook mee te brengen.

INSCHRIJVEN KAN TOT VRIJDAG 23 MEI, zodat we voldoende vaccins kunnen bestellen!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten