Pagina's

woensdag 7 mei 2014

GOED TERECHT: Indy

Indy is een mannetje dat tot nu toe al het langst bij ons verbleven heeft. Maar liefst 9 maanden werd hij bij ons gehuisvest, waarvan het merendeel bij medewerkster Ineke, waar hij verzorgd werd alsof het haar eigen konijn was (zoals we altijd proberen te doen in onze opvang). Indy was in eerste instantie een onzeker konijntje, maar met veel geduld konden ze wel zijn vertrouwen willen.
Eindelijk mocht de lieve Indy op 13 april verhuizen naar vriendinnetje Roffeltje en we kregen vorige week een paar toffe foto's doorgestuurd!
Knappe bink Indy...
In het begin negeerden ze elkaar volledig, maar na een tijdje begonnen ze elkaar lekjes te geven en aten ze rustig uit hetzelfde eetbakje. Indy blijkt wel een beetje traag met groentjes eten, hij laat zich steeds overtroeven door zijn vriendinnetje, maar hij zal het zeker nog wel leren! Voorlopig krijgt hij zijn groentjes apart van zijn konijnenmama. Er wordt dus goed voor hem gezorgd!
Indy en Roffeltje
In hun binnenhok...

Indy en Roffeltje zijn vorige week permanent naar buiten verhuisd en zullen hier voortaan hun dagen doorbrengen.

Hun nieuwe buitenren...


Ze hebben zelfs een graafbak om lekker in te wroeten!

Dit konijntje had het hart van Ineke gestolen, dus zij is alvast zeer tevreden dat hij eindelijk zijn forever home gevonden heeft!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten