Pagina's

vrijdag 2 mei 2014

Geen liefde op het eerste gezicht...

We hadden normaal gezien voor vandaag 3 adopties op stapel staan, maar helaas is dat niet kunnen doorgaan.
Zwartje had in Aalst een date met Piet Konijn, een hele lieve hangoor.  Maar blijkbaar had ze de schrik goed te pakken, en zat ze te schudden in een hoekje.
Ze is dus terug vrij ter adoptie, maar we hadden redelijk wat mails voor haar binnengekregen, dus we kijken deze nog even na en contacteren dan de persoon die het eerst had gereageerd.

 
Normaal gezien gingen vandaag ook Zoë en Pluto, twee schattige hangoren vandaag verhuzien!
Zoë heb ik woensdagavond opgehaald bij Veerle, en de dag voordien was Pluto opgehaald bij Eline en werden in Oostkamp op neutraal terrein aan elkaar gekoppeld.  Het leek behoorlijk goed te gaan, dus mochten ze samen de nacht doorbrengen.  Maar 's morgens zat lieve Zoë helemaal in een hoekje, en allemaal losse plukken haar... Ik heb er haar dan maar snel uitgehaald, zodat ze kon bekomen.  Het beestje was helemaal van streek, piepen en doen ocharme.  Dus ook een koppeling dat niet gelukt is, we hebben dat nog niet vaak meegemaakt dat het niet klikt...

Pluto in het hok bij Eline

Pluto is dus ook opnieuw beschikbaar, want we gaan proberen om Zoë over een 2-tal weken te koppelen aan Jules, die maandag naar de dierenarts mag voor zijn castratie.  Maar ook voor Pluto was er al interesse, dus dat kijken we ook weer even na.  Op zich kun je het Pluto ook niet echt kwalijk nemen dat hij misschien wat te wild of agressief was, want hij heeft het altijd al moeten ontgelden tegen de 3 niet-gecastreerde rammelaars van de grote groep.  Van zodra hij wou eten, werd hij door één van de rammen echt geterroriseerd (ging altijd meteen rijden). Hopelijk vinden we wel binnenkort een konijntje waar het mee klikt! Anders is het wel een ontzettend lief en tam konijntje, maar ja, soms klikt het echt niet...
En zo zitten we in Oostkamp weer met een overbevolking (met 7 opvangers naast de 8 eigen konijnen), nogal een geluk dat Marie ondertussen ook niet bevallen was!!!

Jules, de wit-grijze hangoor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten