Pagina's

maandag 17 maart 2014

TER ADOPTIE: Cesar

Gisteren kwam deze jongeman van 6 jaar oud bij ons toe.  In het begin van zijn leven woonde hij samen, maar het was ook een mannetje, met alle gevolgen vandien... Ze zijn toen beginnen vechten, en hij werd gewond aan het neusje.  Daar kun je nog een klein beetje de sporen van zien.


Cesar werd aan ons afgestaan omdat het andere konijntje een tijdje geleden gestorven is, en de interesse van de tienerdochter voor de konijnen ondertussen sterk verminderd is.  En ze willen een betere thuis zoeken voor deze jongen, zodat hij een rustige oude dag kan slijten.

Hij is nog niet gecastreerd, maar we maken hiervoor snel een afspraak bij de dierenarts.  Het is een eerder klein konijn, maar geen dwerg, en zijn tekening doet vermoeden dat er Hollander-bloed door zijn aderen stroomt, maar is zeker niet raszuiver.  Hij heeft twee verschillende oogjes, namelijk blauw en bruin.  Hij is gewoon om buiten te leven, en houdt van graven, dus zou een veilige ren waar hij niet uit kan graven een ideale nieuwe thuis zijn.

Nog even een paar andere foto's van deze leuke jongen.  Heb je interesse om hem te adopteren?  Aarzel niet om ons te contacteren!!!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten