Pagina's

dinsdag 18 februari 2014

ANIDO Deel 1: Kessler Petifool

Zondag ben ik naar een tweejaarlijkse dierenbeurs geweest speciaal voor winkeliers, en ik dacht dat het wel interessant kon zijn om nieuwe producten te leren kennen, en uiteraard ook weer nieuwe sponsers proberen te zoeken. En uiteraard ook nog een babbeltje doen met de bestaande sponsers!
We gaan jullie de komende dagen even meenemen naar de supergezellige beurs, en kennis laten maken met een aantal standen en (toekomstige) sponsers.
We bijten vandaag de spits af met Petifool, een Duits bedrijf.   Ze zijn een nieuwe speler op de markt van gezonde voeding voor dieren, met onder andere gedroogde producten.

Toen ik hun stand zag, was ik bijna in extase!  Waw, zoveel mooie gedroogde groenten en fruit, en bovendien ook mooie verpakkingen met combinaties.  Dit moet zeker en vast één van de prachtigste standen geweest zijn van de beurs, zeker omdat ze een zo'n groot aanbod hadden voor konijnen. Ik was meteen ook overtuigd van de degelijkheid van het product, en na een korte introductie in mijn beste Duits (NOT!) maar vlug overgeschakeld op Engels, dat ging toch een stukje vlotter om mezelf voor te stellen.  

Mooie rekjes vol zakjes en doosjes gedroogde lekkernijen

Display met hun gedroogde groenten en fruit in bulk

Rechterkant van de stand met de voorverpakte zaken

Aangezien ze nog helemaal nieuw zijn op de Belgische markt, stelde hij voor om na de beurs wat materiaal te komen ophalen.  Maar ik had vergadering op school, maar gelukkig was mijn ma bereid om even naar Kortrijk te gaan om wat stalen te gaan oppikken.  Ze had maar liefst 6 grote zakken met gedroogde groenten en fruit mee om uit te testen.  En dat gaan we zeker doen!!!  We hebben zelfs zoveel dat we gaan kijken om ze ook zelf te gaan verpakken en mee te nemen naar de beursjes die we in de toekomst gaan doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten