Pagina's

maandag 13 januari 2014

Wij verwelkomen Boris!

Dag iedereen,

Vandaag stellen wij u met plezier voor aan een nieuwe opvang bewoner. Boris is een hele mooie ram. Hij is niet gecastreerd. Hij is onder verdoving geweest voor een castratie, maar de dierenarts kon geen balletjes bij hem vinden, dus hij is niet gecastreerd. Deze jongen wordt ter adoptie afgestaan omdat hij verondersteld werd een voedster te zijn, maar dat was hij dus niet. Hij wordt deze week toch nog een keer naar de dierenarts van de opvang gebracht om het toch nog een keer te checken...

Deze mooie jongen is ongeveer 10 maanden oud, een madagascar konijntje van ongeveer 1.5kg. Boris leeft momenteel buiten in een ren en gaat 's nachts in een buitenhok, maar kan gerust ook binnen leven. Het is een erg lieve jongen en is op zoek naar een huppelplaatsje waar hij alleen kan leven of met een gesteriliseerd vrouwtje, aangezien hij niet gecastreerd is, en castratie niet mogelijk blijkt.

Mocht u interesse hebben in deze stoere jongen, geef gerust een seintje!




2 opmerkingen:

  1. Alleen hoeft toch niet? Een gecastreerde dame erbij die haar mannetje kan staan en zich niet de hele tijd laat berijden zou prima kunnen denk ik. Ze zijn zoooo veel gelukkiger met twee!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is inderdaad ook een optie. we hebben het bericht aangepast :-)

      Verwijderen