Pagina's

woensdag 1 januari 2014

statistieken voor de maand DECEMBER

Statistieken voor de maand December
 
 
 
 
Dag iedereen,
Alweer een maandje voorbij. Kerst ligt alweer achter ons.... Geen witte kerst dit jaar, maar daarom niet minder gezellig. Ten slotte maak je zelf de sfeer op die dagen, en lekker eten en goed gezelschap zorgt voor een leuke kerst met leuke pakjes.
We hebben na de turbulente november maand de draad terug opgenomen en deze maand zijn de cijfertjes weer beter. Ondertussen hebben we ook een aantal nieuwe sponsors aan de haak geslagen, dus we mogen zeker niet klagen. Zeker op vlak van voer komen we niets te kort. Nu alleen nog iemand zoeken die ons kan helpen met stro en/of hooi....want dat wordt uiteraard ook in grote getale gebruikt in de verschillende vestigingen....
December:

Binnengekomen: 7 konijnen
Geplaatst: 9 konijnen
Blijvers: 1 - Frits heeft de status van blijver gekregen, door zijn zwakke gezondheid.
Geboortes: 0
Overlijdens: 0

Momenteel staan er 4 konijntjes op de wachtlijst. Normaal gezien gaan we, zodra we weer op 'normale krachten' draaien na de feestdagen, kijken om degenen die er al het langst op staan binnen te nemen, nu er weer wat plaatsjes vrij zijn na een aantal adopties.

Zoals altijd kan je meer details over de binnenkomers en geplaatste konijnen vinden op deze blog. 
Ook doen we een warme oproep naar mensen die een konijn bij ons adopteerden om wat foto's door te sturen, altijd leuk om te zien en dan plaatsen we dat zeker op de blog! Ook leuk voor de vorige eigenaars om te zien hoe het met hun konijntjes gaat :-)
 
Ik wil jullie nog een mooie nieuwjaarsdag wensen met lekker eten en leuke pakjes en vooral gezellig samenzijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten