Pagina's

zaterdag 11 januari 2014

SPONSERS in de kijker

Naast de hoofdsponsers die we jullie de afgelopen dagen hebben voorgesteld, waar we op regelmatige basis steun krijgen voor de opvang, zijn er in de loop van het jaar ook nog een heleboel andere bedrijven geweest die ons hebben gesteund!

We kregen 2 Furminators voor onze vestigingen in Oostkamp en Aalst, voor het verzorgen van de haren van vooral de langharige konijntjes.  Binnenkort gaan we die uitgebreid testen en ook aan jullie voorstellen!

Ook Ecover draagt zijn steentje bij door het beschikbaar stellen van allesreiniger om de konijnenhokken uit te kuisen, met een heerlijke geur van citroen of bloemen tot gevolg!

Van JR Farm hebben we een grote lading snoepjes gehad, waar de konijnen echt wel zot van zijn.  JR Farm heeft wel meer lekkere én gezonde snoepjes voor konijnen en knaagdieren!

DRD Pets zijn een webwinkel gespecialiseerd in dingen voor konijnen en knaagdieren. Ik plaats daar af en toe een bestelling voor mijn konijnen, en meestal krijgen we dan ook nog wat leuke extra's voor de opvangers!

En uiteraard zijn we blij met kleine en grote donaties via o.a. de lokale bakker, via mensen die konijnen afstaan of adopteren en zo meer!!!  Zonder deze steun is het voor ons onmogelijk om te blijven bestaan, dus zijn we iedereen meer dan ooit héél dankbaar om onze opvang een warm hart toe te dragen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten