Pagina's

dinsdag 7 januari 2014

SPONSER: Zooplus

We willen graag deze week onze verschillende sponsers nog eens extra in de kijker zetten, als blijk van onze dank voor hun steun aan onze konijnenopvang!!!
We beginnen vandaag met Zooplus, één van de grootste webwinkels van dierenvoeding en dierenbenodigdheden in Europa.  Via een spaarprogramma verdienen wij tussen de 3% en 5% op het totaal aankoopbedrag van mensen die via onze links bestellen.  OPGELET: enkel als je naar de website gaat via de links op onze blog, krijgen we de procentjes, anders niet... En ook als je geen konijnen, maar andere huisdieren hebt, kun je via onze link bestellen!


Vorig kwartaal hebben jullie massaal spulletjes besteld voor jullie huisdieren, met als gevolg dat wij ook maar liefst 70.75€ bijeen hebben gespaard, en dat zal binnenkort op onze rekening worden overgeschreven.  We zijn daar uiteraard ontzettend blij mee, en hopelijk kunnen we op die manier in 2014 ook weer veel centjes bijeensparen voor het runnen van onze opvang!  De links blijven permanent op onze blog staan, dus voor je een bestelling plaatst, graag even via onze blog passeren!!! De konijntjes zullen jullie dankbaar zijn!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten