Pagina's

zondag 12 januari 2014

Petsotic Expo in september

Het is misschien nog veraf, maar toch al even hier vermelden, zodat je het in je agenda kan noteren! Het Vrolijke Konijnenhol zal ook aanwezig zijn op deze diervriendelijke expo die zal doorgaan in het weekend van 6 en 7 september en dat in de Xpo Hallen van Kortrijk.
Vorig jaar was het nog eerder een kleinschalige dierenbeurs in Dadizele, maar voor dit jaar pakken ze het groots aan, met een oppervlakte van maar liefst 7500m² dierenplezier!

Het is volledig gericht op dieren. Bedrijven, verantwoorde fokkers, stichtingen, asielen, verenigingen, particulieren, etc. zullen hier hun producten en diensten voorstellen, of hun dieren showen. De perfecte gelegenheid om met vrienden of het hele gezin een weekendje te genieten van al dat dierlijk schoon. Bij heel wat organisaties zal het namelijk mogelijk zijn om diersoorten, zoals slangen, spinnen, knaagdieren, etc, te hanteren. Maar ook zullen er het hele weekend door keuringen, shows en demonstraties doorgaan. Denk maar aan roofvogelshows, demo's met blindegeleidehonden, keuring van minipaardjes, etc

En uiteraard hopen we op héél véél volk, die ook graag wat wil komen kopen op onze stand, helemaal ten voordele van de konijntjes!

Meer info vind je op de facebookpagina: https://www.facebook.com/petsotic


Geen opmerkingen:

Een reactie posten