Pagina's

woensdag 15 januari 2014

In de kijker: INDY

Graag willen we nog even de aandacht vestigen op Indy, het enige konijntje uit 2013 dat nog steeds geen thuis heeft gevonden.  Hij woont ondertussen al bijna 6 maand in de opvang (sinds 29 juli), maar helaas heeft er nog niemand interesse getoond in hem.  Nochtans is het een hele lieve jongen, dat op zoek is naar een goede thuis, na wat hij meegemaakt heeft.
Indy werd gevonden op straat in Zedelem, en de mensen hebben hem toen een paar dagen in de tuin laten wonen.  Dus hoogst waarschijnlijk uitgezet, want het diertje was behoorlijk tam en kwam telkens toen ze met voer afkwamen.  Tijdens de regenachtige dagen sliep hij onder de glijbaan van het kindje... In de tuin konden we hem ook zonder problemen vangen.
Op dit ogenblik verblijft hij nog altijd tijdelijk bij Ineke in Eine.  Na lange observatie is gebleken dat hij waarschijnlijk ook minder goed ziet, waardoor het aangewezen is dat hij ergens in huis of tuinhuis/stal kan wonen.  Dat is blijkbaar een typische "aandoening" bij albino-konijntjes.

Heel wat mensen laten zich afschrikken door het vreemde uiterlijk van albino-konijntjes, maar dat is in feite nergens voor nodig... Misschien moeten ze maar even dit onderstaande fotootje bekijken en de passende tekst lezen...


1 opmerking:

  1. Ik heb wel interesse. Wie moet ik contacteren en op welke locatie wordt het konijn momenteel opgevangen? Ik zou graag een ventje koppelen aan de voedster die we al hebben.

    BeantwoordenVerwijderen