Pagina's

vrijdag 6 december 2013

Nieuwe konijntjes binnen die gouden hokje zoeken

Deze week zijn we 4 konijntjes gaan ophalen bij iemand die niet meer de mogelijkheid had langer voor ze te zorgen. Het zijn allemaal leeuwenkopjes :-) Aangezien het er vier ineens zijn, zoeken we natuurlijk nu snel een plekje voor ze, zodat we weer wat ruimte hebben in de opvang. Er was 1 rammetje, Thorin, dat ondertussen gecastreerd is en deze heeft al een nieuwe thuis gevonden en verhuist normaal dit weekend naar zijn nieuwe eigenaars! Da's altijd leuk, zo'n snelle adopties!!!
We stellen de drie voedsters graag aan u voor, mocht u interesse hebben in één van deze schattige konijntjes, laat zeker niet na ons snel te contacteren! Ze zijn ongeveer 1.5 à 2 jaar oud.

De eerste is Ural, een leeuwenkop hangoortje, middelmatige grootte :

Zij is een slagje groter als de twee andere voedsters, maar zeker geen echt groot konijn. Ural is in transit en zal in onze vestiging in Aalst verblijven in afwachting van haar adoptie.  Zij is gewoon om buiten te wonen.

De tweede die we u graag willen tonen is Volga, een zwart leeuwenkop voedstertje, eerder klein van formaat. Ook zij is in transit en zal in onze vestiging in Aalst verblijven. Ze heeft ook de tekening van een vos-konijn, met een witte kraag en witte onderkant.  Zij is gewoon om buiten te wonen.



En de derde is een dwergje, leeuwenkop voedster in wildkleur. Zij kreeg de naam Wanda. Zij is een dwergje, de kleinste van de drie. Ze was eerst eerder schichtig maar nu is ze vooral erg nieuwsgierig :-) Zij verblijft in Drongen. Wanda woonde in een tuinhuis/schuur, dus als ze deze winter buiten moet wonen, moet er wel extra aandacht voor warmte zijn voor haar.


Deze drie dames zijn op zoek naar een gouden hokje/rennetje om rond te huppelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten