Pagina's

zondag 5 januari 2014

Gesloten tijdens de kerstperiode

Tijdens de kerstvakantie zullen ook de medewerkers van Het Vrolijke Konijnenhol genieten van de laatste dagen van het jaar, en moeilijk tot niet bereikbaar zijn omwille van de vele feesten en uiteraard ook het verzorgen van de konijntjes.
Via onze e-mail zul je een automatisch antwoord krijgen.  Alle mails zullen vanaf 4 januari terug gelezen en beantwoord worden in volgorde van binnenkomst. Eventuele dringende zaken kunnen via onze Facebookpagina gevraagd worden: https://www.facebook.com/pages/Het-Vrolijke-Konijnenhol/522585477787438 Als onze medewerkers tijd hebben, gaan ze zeker zo snel mogelijk een antwoord geven.
We zitten op dit ogenblik met een opnamestop tot 5 januari, vanaf dan gaan we de konijntjes van de wachtlijst kunnen contacteren om in de opvang te plaatsen en staan er ook al weer een paar adopties gepland.
Maar niet getreurd, we hebben de afgelopen weken werk gemaakt om voor elke dag tijdens de vakantie een leuk berichtje klaar te zetten, zodat jullie op de hoogte blijven van dingen uit de opvang, of krijg je informatie over het houden van konijnen.

ALVAST FIJNE EINDEJAARSFEESTEN 
GEWENST VANWEGE
HET TEAM VAN HET VROLIJKE KONIJNENHOL 
EN ALLE KONIJNTJES!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten