Pagina's

zondag 10 november 2013

TER ADOPTIE: Hans en Grietje

Door omstandigheden kan een vriendin, die zich ontfermd heeft over 4 konijntjes, helaas niet langer voor deze diertjes zorgen.  Helaas zijn er in het leven soms dingen waardoor je deze keuzes moet maken, maar ze doet het met veel pijn in het hart.

Deze konijnen bevinden zich niet in onze opvang, maar kunnen in afwachting van een nieuwe thuis, nog bij haar in Turnhout blijven wonen.  Wij werken als tussenpersoon voor een eventuele adoptie.

Samen aan de knabbel

Hans en Grietje werden in mei via onze opvang geadopteerd.  Dit leuke koppeltje is nu zo'n 3 jaar oud, en het gaat om dwergkonijntjes.  Deze werden buiten gehuisvest, dus kunnen ook tijdens de komende winter zonder problemen buiten wonen.

Hans

Grietje

De andere twee konijntjes zijn twee zwarte hangoordames, die bij haar verbleven omdat de eigenaars tijdelijk voor het werk naar het buitenland moesten, maar hiervoor is een oplossing in de maak.  


Heb je interesse om Hans en Grietje te adopteren, aarzel dan niet om ons te contacteren.  We spreken dan verder af voor de adoptie-procedure.  De konijntjes kunnen opgehaald worden te TURNHOUT.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten