Pagina's

maandag 25 november 2013

Het verhaal van Samsonite

Samsonite zit ondertussen al een tijdje in de opvang. In het begin was zij (inderdaad een voedster, ondanks de misleidende naam) een hele poos gereserveerd voor iemand, maar dat sprong uiteindelijk af omdat daar nog een ram zat die niet gecastreerd was/werd. Uiteindelijk kwam ze dus terug beschikbaar voor adoptie. Door onze reorganisatie werd beslist dat Samsonite naar onze vestiging in Aalst zou verhuizen. Medewerkster Els was zo gecharmeerd door deze dame dat ze prompt besloot om haar een kans te geven in haar eigen konijnenbende. Ze wordt gekoppeld aan één van de andere konijntjes van Els, dus met een beetje geluk kan ze daar permanent verblijven vanaf nu.

Samsonite heeft er een hele trip op zitten. Eerst van Kortemark naar Oostkamp, daarna van Oostkamp naar Drongen. En de laaste trip ging van Drongen naar Aalst. 
Tijdelijke opvang voor één nacht in Drongen naast Knabbel en Babbel


Op haar nieuwe stekje is ze met haar kont in de boter gevallen met een superlieve konijnenmama :-) We hopen dat de koppeling goed verloopt en dat ze nu op haar finale plekje terecht gekomen is.

Rustig knabbelend in haar nieuwe stekje in Aalst

Geen opmerkingen:

Een reactie posten