Pagina's

vrijdag 4 oktober 2013

Wereld Dieren Dag

4 oktober is het naamfeest van Franciscus van Assisi, de Italiaanse franciscanen pater die ook veel oog had voor de dieren. Vandaar dat we wereldwijd op deze dag dan ook de dieren extra in de schijnwerpers plaatsen!
Maar helaas zijn er zoveel dieren die het niet goed hebben, denk maar bijvoorbeeld aan de straathonden op dit moment in Roemeniƫ, de vele gedumpte huisdieren, of die mishandeld worden...
Wij van Het Vrolijke Konijnenhol doen ons uiterste best om konijnen te "redden" en hen een betere toekomst te bieden.  Zolang mensen ondoordacht gaan kweken, blijft het natuurlijk dweilen met de kraan open, maar het is beter dan helemaal niets doen.
Daarom willen we nog even een oproepje doen, want zonder jullie steun is het onmogelijk om ermee door te gaan.  We hebben de centjes meer dan nodig, met heel wat castraties die op de planning staan, want dat is waar het grootste deel van onze inkomsten naar toe gaan.  Het voer is zoveel mogelijk gedoneerd, dus hoeven we daar gelukkig bijna niets aan uit te geven.
Alle steun, klein of groot is van harte welkom op onze rekening BE89 9730 8729 5485 (IBAN ARSPBE22) of via Paypal naar vrolijkekonijnenhol @gmail.com
Ook als je een bestelling doet voor je eigen dieren, kun je ons helpen!
Via onderstaande link bestellen bij Zooplus, en wij krijgen dan ook een percentje op het totaal bedrag. Bedankt alvast voor alle steun!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten