Pagina's

zondag 6 oktober 2013

Nieuwsjes uit de opvang!

We hebben vandaag weer heel wat goed nieuws te vertellen!

Binky is vrijdag verhuisd naar zijn nieuwe thuis in Wortegem-Petegem, en we zijn blij dat hij daar ook veel loopruimte zal krijgen, en hopelijk lukt de koppeling met zijn nieuwe vriendinnetje Softi.  Hij moest deze week wel nog even langs bij de dokter omwille van een complicatie van zijn castratie (bloedklontertje in één van de balletjes), maar dat is nu ongeveer in orde.
Ook Indra en Julius zijn dit weekend verhuisd, richting Varsenare.  Hun nieuwe ouders houden voor het eerst konijntjes en hadden héél véél vragen, die we uiteraard allemaal zo goed mogelijk hebben proberen te beantwoorden.  En we zijn ook ontzettend blij met de mooie financiële bijdrage die we voor de adoptie mochten ontvangen!

En we konden vrijdag ook nog het hok van Lyon verkopen, dus hebben we weer even wat financiële ademruimte.  Maar dat wil niet zeggen dat we jullie financiële bijdrages niet meer nodig hebben, integendeel. We hopen dat jullie alsnog een paar eurootjes kunnen missen om de konijnen te helpen.

En verder kunnen we nog vertellen dat er weer een heleboel jongens gecastreerd zijn, namelijk Toto, Vodka, Whisky en Lyon, dus hopelijk vinden ze snel een thuis met een vriendinnetje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten