Pagina's

vrijdag 18 oktober 2013

Grace in de garage...

Grace is maar gelukkig als ze kan rondhuppelen, dus als het slecht weer is, is de garage haar territorium. Met alle gevolgen vandien, want ze moet dan uiteraard haar territorium afbakenen met keuteltjes, en de andere konijnen (die wel in de hokken zitten) even treiteren...

Woensdag was ik wat aan het rommelen, toen ik plots een vreemd geluid hoorde.  Blijkbaar had Grace er niets anders op gevonden, dan via de bak met flessen limonade en het houten hok van Paige, op mijn droogrek te springen.  Het deurtje staat open om het groenvoer regelmatig te kunnen omdraaien.  Op het rek ligt er witte gordijnstof, en gelukkig is ze er zo niet doorgevallen...
Kijk maar even mee naar onze smulpaap... Er ligt op dit moment wortelgroen, peterselie en kervel te drogen.

Ik? Ik ben onschuldig!



Omdat ik vond dat ze precies geen aanstalten maakte om eruit te komen, heb ik dan maar een poging gedaan.  Het metaal even opgehoffen, mijn hand erin om haar te pakken of een duwtje te geven.  Maar ja, Grace zou Grace niet zijn, want in een hok zitten vindt ze niet tof, en zeker al niet gepakt worden.
Wat volgde was gegrom en luid gevloek!!! Ze had me gewoon gebeten in mijn pols.  Gelukkig zonder veel erg, maar het deed toch verdikke veel zeer!!!!

Dan uiteindelijk de bovenkant eraf gedaan, zodat ik haar zonder problemen kon pakken, en heb ik haar maar meteen weer in haar hokje gestoken.  Stank voor dank krijg ik van mevrouw blijkbaar! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten