Pagina's

woensdag 23 oktober 2013

Gedroogde groenten en fruit te koop aanstaande zondag op Exoknaag

We zijn deze middag druk bezig geweest met het inpakken van de gedroogde groenten en fruit, en ook labels van de opvang hangen aan de andere dingen die we gaan verkopen.
Komende zondag 27 oktober staan we namelijk weer op een dierenbeurs, namelijk Exoknaag in Gent. Deze beurs gaat door in de Van Rysselberghedreef 2 Citadelpark te Gent en loopt van 11u tot 16u. De ingang is 6€.
Wij zullen er staan met een uitgebreide stand met o.a. juweeltjes, wenskaarten, informatieboekjes, ... maar ook met een gans nieuw assortiment zelf gedroogde groenten en fruit, en we verkopen ook zakjes van Science Selective voor 2.50€ en de grote zakken Beaphar Care+ van 1.5 kg voor 12€, en leuke snoeppot van JR Farms voor 4€ (normale winkelprijs is 6€)

Even een overzichtje van het nieuwe assortiment!

7 verschillende combinaties van gedroogde groenten en fruit

Even wat zakjes in detail

Véél soorten lekkere snoepjes voor de konijntjes (of andere knaagdieren kunnen dit uiteraard ook eten!)

Uiteraard brengen we ook de konijnenkalenders voor 2014 mee!
Groot formaat (30x30) = 12.50€
Klein formaat (15x15) = 8.50€

En uiteraard vind je op onze stand ook weer een spaarpotje, waar alle centjes, klein of groot, in gedeponeerd kunnen worden!

Alle centjes die we tijdens dit evenement verdienen, worden uiteraard INTEGRAAL gebruikt voor het runnen van de opvang.  Concreet betekent dit vooral dierenartskosten voor de castraties van de mannetjes.

Hopelijk ook tot dan!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten