Pagina's

vrijdag 2 augustus 2013

Een héle lieve hangoor

Gisteren zijn we in Blankenberge een nieuw konijn gaan ophalen, nummertje 59 ondertussen.  Het konijntje stond al ruim 2 weken gratis aangeboden op een zoekertjessite, en aangezien ik een zwak heb voor hangoren, heb ik hen even gecontacteerd met de melding dat we het konijn gerust konden komen ophalen.
Het dier werd met veel pijn in het hart afgestaan, omdat het véél groter bleek te worden dan eerst gedacht... Het werd blijkbaar verkocht als dwergkonijn, maar de Nederlandse Hangoordwerg is dus wel een stuk groter dan een "normaal" dwergkonijn, en heeft eerder het formaat van een wild konijn.
En het is echt wel een scheetje, komt constant kijken aan de tralies, heeft aandacht nodig en zo voort.  En toen ik deze foto's toonde aan Ann, was ze meteen helemaal verkocht.  Ze heeft nog geen hangoren (wacht maar LOL) en besloot deze voor haarzelf te adopteren, om er een knuffelhuiskonijn van te maken.  En aangezien het een jong konijntje is, zal dat zeker mogelijk zijn mits voldoende aandacht, en dan krijgen we een Speedy de tweede... Jammer dat ik dit lieve meisje zelf niet meer kon houden, want ik denk dat Speedy dit meisje ook wel leuk vindt.
Ze is dus nu een 3-tal maandjes oud, was al ingeënt bij de winkel waar ze vandaan kwam, en verkeert verder in een uitstekende gezondheid!
 Koekoek, ik ben een lieve hangoor!!!
 Ze heeft een prachtige tekening op haar vacht met zwart en bruin naast het vele wit.
Wat een mooie flappies heb ik hé!!!

3 opmerkingen:

  1. Dat zijn zeer mooie daden Vicky. We steunen je ( ook financieel bijtijds)voor de volle 100%.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi, ik heb precies die haar broertje hier thuiszitten.

    BeantwoordenVerwijderen