Pagina's

donderdag 25 juli 2013

BLIJVERTJE: Stamper

Deze maand is ook Stampertje bij ons binnengekomen in de opvang, en gezien zijn moeilijke medische toestand, zal hij permanent in de opvang blijven.
Het konijn is zeker 7 jaar of ouder volgens de dierenarts.  We hadden het gevoel dat hij nauwelijks at, en we weten nu hoe het komt, hij kampt namelijk met een serieus tandprobleem!  Hij mist een paar tanden, de dierenarts heeft ook nog tanden moeten verwijderen en bijvijlen.  Sommige van zijn kiezen groeiden zelfs al half in zijn kaakvlees...  Geen wonder dat het mannetje nauwelijks wat kon eten, en verzwakt was.  Gelukkig is nu alles een stuk beter!  Gezien de moeilijke toestand en de leeftijd, heeft onze DA besloten om hem niet te castreren, omdat de kans te groot was dat hij erin zou blijven.  Hij zei ook dat Stamper het best in de opvang blijft, zodat hij nauwgelet in het oog gehouden kan worden.
Aangezien er aan zijn tandoperatie ook een aardig prijskaartje vasthangt, en we misschien ook zullen moeten uitkijken voor speciaal voer, zijn we dringend op zoek naar een meter of peter voor deze kleine schat!
Je kan hem adopteren voor 5€ per maand, met een minimale verbintenis van 6 maand voor het meter/peterschap.  Heb je interesse, aarzel dan niet om ons te contacteren!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten