Pagina's

zaterdag 29 juni 2013

Bijna vakantie!!!

De zomervakantie is in zicht!!! Ook Het Vrolijke Konijnenhol zal het wat rustiger aan doen en genieten in binnen- en buitenland!  Uiteraard is het nog altijd mogelijk om konijnen te reserveren om te adopteren en verder af te spreken.
Maar onder andere de blog gaat op een lager pitje! We gaan jullie zeker informeren van konijntjes die binnenkomen en ter adoptie staan, en de konijntjes die de opvang verlaten naar een mooie thuis. Daarvoor zal medewerkster Veerle zorgen, zodat jullie toch ook nog op de hoogte blijven.
Alleen dus de extra berichtjes met foto's van de konijnen in de opvang of onze eigen konijnen zullen even achterwege blijven, maar niet getreurd, ik heb vooraf al een heleboel leuke berichtjes klaargezet (o.a. filmpjes en leuke foto's in het kader van FUNNY BUNNY), voor het geval jullie afkickverschijnselen zouden beginnen vertonen...
Ook antwoorden op de mailtjes kunnen iets langer uitblijven dan je van ons gewoon bent, maar we mailen zeker binnen de 48 uur terug!!!
Maar omdat we denken dat jullie ook wel gaan genieten van de vakantie en hopelijk het goede weer in België of een andere vakantiebestemming, gaan jullie dat ons wel niet kwalijk nemen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten