Pagina's

vrijdag 21 juni 2013

Bedankt voor de donaties




We zijn blij dat we ondertussen al zo'n 100€ bijeen hebben gespaard voor onze herinrichting!!! Alvast een dikke dankjewel aan volgende mensen:
* Vicky B * Viv W * Els DM * Els DW * Stéphanie DB *  Charlotte D * Marijke K * Veerle R * Ilse S * Familie Wallaert * Roos V

Helaas heeft het aanschrijven van sponsers voor een ren nog niets opgeleverd, en hebben we nog zowat het tienvoudige nodig voor de aankoop van de mooie binnenrennen, die ook een stuk makkelijker gaan zijn in onderhoud... Mochten jullie zelf een bedrijf(je) hebben of zelfstandige activiteit, aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer info over deze sponsering van 250€ op jaarbasis. (ook info op blog)

Dus kunnen jullie nog wat centjes missen, denk dan even aan ons en steun ons project!  Doneren kan via Paypal of via onze rekening. We zijn blij met alle bijdragen, groot of klein!
Een andere optie is bijvoorbeeld spulletjes verkopen op rommelmarkten of Kapaza en dan het geld aan ons schenken. Alle beetjes helpen om de konijnen hier zo goed mogelijk te huisvesten in afwachting van een goede thuis!
De konijnen zijn jullie alvast eeuwig dankbaar voor jullie centjes!!!

BE89 9730 8729 5485
(IBAN ARSPBE22)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten