Pagina's

vrijdag 24 mei 2013

Nieuwe artikelen in ons winkeltje

Met het winkeltje willen we graag o.a. handgemaakte spulletjes verkopen, en de opbrengst gaat integraal naar de opvang.

Na het succes van de verkoop van de oorbelletjes via Facebook, heb ik ondertussen weer heel wat voorraad klaargemaakt.  Helaas is het zo dat sommige materialen niet meer op voorraad waren, en we dus een aantal duurdere parels en dergelijke hebben moeten aanschaffen, en dat verklaart ook het prijsverschil.  Onze oorbellen met rozen worden verkocht aan 5€ of 7.50€, naargelang het model.
En we hebben gezien dat onze leverancier van roosjes nu ook andere kleuren en groottes heeft, dus mogen jullie binnenkort ook wel weer nieuwe modelletjes verwachten!
Deze roosjes kunnen afgehaald worden te Oostkamp, maar kunnen ook verstuurd worden.  Naargelang het aantal is dit 1 of 2€.  De roosjes worden goed verpakt om schade tijdens het verzenden te vermijden.


OPGELET: Gelieve alleen via onze winkel te bestellen en niet via Facebook, dit is voor ons een stuk gemakkelijker voor de verwerking van de bestellingen!!!

En uiteraard verkopen we nog véél méér leuke dingen, zoals kettingen, handgemaakte wenskaarten, informatieboekjes, stickerboekje...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten