Pagina's

maandag 8 april 2013

Veranderingen in de opvang

Ondertussen heeft Ann de handen uit de mouwen gestoken en is de opvang weer een beetje gereorganiseerd... In plaats van de oude woning hebben we nu een deel van de opslagplaats omgevormd tot opvang.  Hier heb je even een algemeen zicht, en Lisa zag dat het goed was!

Het kot dat Ann nog had van vroeger cavia's te houden, is nu het paleis van Bono geworden. Het geheel is op palletten geplaatst tegen vocht en koude van de grond, en hij heeft nu dus heel wat extra loopruimte.
En zo te zien is hij helemaal tevreden met zijn nieuwe woonplaats!!!

En verder hebben we een paar tafels (hoog en laag) gebruikt om de hokken op te plaatsen.  Zo zijn ze ook makkelijker te bekijken en te verzorgen.  Op de lage tafel zien we links Amigo, die morgen andere oorden gaat opzoeken, en rechts zitten de twee laatste konijnen die zijn binnen gekomen, namelijk Dixie en Elroy.

En Boris zit in zijn hokje op de hoge tafel.
Ziezo, zo zijn jullie ook weer op de hoogte over hoe het er hier aan toegaat.  Het is telkens een beetje zoeken hoe we alles concreet gaan aanpakken, want het is voor ons ook allemaal nieuw natuurlijk.  Maar beetje bij beetje lukt het ons beter om alles organisatorisch rond te krijgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten