Pagina's

zaterdag 6 april 2013

Sponserplan: Castraties

We krijgen nogal wat mannetjes binnen, en willen die eerst graag castreren voor we ze ter adoptie aanbieden. Op die manier willen we graag vermijden dat er met de konijnen uit onze opvang gekweekt wordt.
Castratie-wonde van Boris

Na een castratie is een mannetje nog een maand vruchtbaar, en kan bijgevolg in die periode nog niet gekoppeld worden aan een vrouwtje.  Na de castratie hoeft een konijn niet terug voor de draadjes uit te halen, die verdwijnen vanzelf.
Dus mannetjes die bij ons binnenkomen kunnen ten vroegste 5 weken na binnenkomst geadopteerd worden.  Maar uiteraard kun je deze konijnen wel al reserveren om aan jouw konijn te koppelen of 2 konijnen samen uit onze opvang adopteren.

Castraties zijn voorlopig onze grootste kost. En omdat we dus op dit ogenblik sterk afhankelijk zijn van de goodwill van onze sympathisanten, willen we graag nog even een oproepje doen.

Wil je een castratie sponseren?  Stort dan 30€ op onze rekening BE89 9730 8729 5485 (IBAN ARSPBE22) met de vermelding CASTRATIE.  

We gebruiken deze storting dan uiteraard voor de volgende castratie(s) en we zorgen dat je naam ook op de blog komt bij de foto's van het gecastreerde konijn.  Alvast bedankt!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten