Pagina's

woensdag 10 april 2013

Nieuwe sponsers

We hebben ondertussen weer een paar nieuwe sponsers die we hier even willen vermelden.  Wij zijn hen zeer dankbaar dat zij ons materieel willen ondersteunen.

Van 't Boldershof te Oostkamp krijgen we o.a. het groenafval en brood die overblijft na de diverse feesten.  Het zal zeker ook een feestmaaltijd worden voor de dieren!!!
Deze leverancier van medicatie voor dieren zal via onze dierenarts ook paspoortjes leveren voor de konijnen, zodat we die kunnen meegeven bij adoptie.  Naast de algemene informatie over het houden van konijnen, zullen er ook data's kunnen genoteerd worden van bijvoorbeeld inentingen, operaties en dergelijke.

En van Fruithoeve Devos uit Zarren (Kortemark) krijgen we op regelmatige basis dozen met appelen en peren die niet meer voor consumptie geschikt zijn, maar onze konijnen halen zeker hun neus niet op voor een paar bruine plekjes op hun eten!!!

We gaan jullie zeker op regelmatige basis ook foto's tonen van goederen die we op deze manier krijgen, zodat we ook telkens onze fantastische sponsers kunnen vermelden.

En ook bij de bakkerij Lescouhier mag ik elke week een zak met oud brood en kruimels ophalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten