Pagina's

zaterdag 20 april 2013

Laatste nieuws uit de opvang!

Uiteraard willen we jullie graag regelmatig een update geven over hoe het is in de opvang!

Sinds een paar dagen zitten de konijnen Hans, Grietje en Isis tijdelijk (in transit) bij Vicky in Oostkamp.  Deze foto is nog van gisteren, ondertussen is Isis verhuisd naar het grotere binnenhok van Hazel, nu zij is verhuisd naar het buitenhok van Hans en Grietje.
De garage staat hier de laatste tijd wel vaker vol hokjes met tijdelijke konijnen, maar ik vind dat absoluut niet erg.  Morgen verhuizen ze naar de opvang, en hopelijk vinden we snel een plaats waar ze kunnen wonen.

Dixie is gisteren ook verhuisd naar zijn nieuwe thuis in Roeselare.  We zijn er zeker van dat hij bij Annemie in goede handen is, en misschien komt er ook snel een vriendinnetje voor hem!

Afgelopen donderdag zijn ook de 4 mannetjes Bono, Clyde, Dixie en Elroy gecastreerd.  De castratie van Bono werd gesponserd door Els DM, en Vicky nam de kosten van Clyde voor haar rekening.  Ook jij kan gerust een castratie sponseren.  Je leest meer over onze sponserplannen op deze pagina: http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/financiele-steun.html

Morgen zullen er ook weer 3 (hangoor)konijnen opgepikt worden in Torhout, maar uiteraard informeren we jullie daar zo spoedig mogelijk over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten