Pagina's

woensdag 17 april 2013

Adoptant in de kijker: FLOORTJE

Als opvang is het niet alleen de bedoeling om konijntjes binnen te krijgen, we willen er uiteraard ook een goede thuis voor vinden.  Daarom willen we even jullie aandacht voor FLOORTJE.
Floortje kwam bij ons terecht als extra bij een donatie van 3 grote binnenhokken.  Het is een albino konijntje , niet echt een dwergkonijn, maar ook niet veel groter. Ze is nu zo'n 10 maand oud.
Ze is ontzettend nieuwsgierig, geniet volop van het leven en eet ontzettend graag.  Ze smult graag van het groen dat we haar voorschotelen.  In het begin was ze ontzettend bang, en liep telkens weg als we haar wilden oppakken.  Ondertussen zit ze tijdelijk in de ren met de blijvertjes van de opvang, en heeft het daar ontzettend naar haar zin.  Haar vangen is nog altijd geen simpele optie, maar ze geniet van haar loopruimte.


Floortje is niet geschikt als konijn om vaak op te pakken, maar we zien haar graag verhuizen naar een adres waar er voldoende plaats is om een konijn te houden. Ze is het best in haar element als ze goed kan rondhuppelen, dus een hok met een extra ren is het minimum voor deze dame.
Voor de adoptie van een konijn vragen we een bijdrage van 20€ voor het draaiende houden van onze opvang.  Als je graag Floortje zou adopteren, aarzel niet om ons te contacteren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten