Pagina's

donderdag 28 maart 2013

Johannesbroodsnacks van onze sponser BEAPHAR

Vandaag ben ik even over en weer gereden naar Poperinge om gesponserde dingen op te halen van Beaphar.  Het was even zoeken voor de juiste straat, maar gelukkig met een GPS en een beetje gezond verstand zijn we er geraakt!  En ziehier dus de foto van de vlaggen en hun logo nog een keer in detail!


Ze hadden ons Johannesbroodsnacks beloofd, en dit was dus de "buit".  En er was nog plaats over in de auto!  Van Poperinge ging het meteen naar onze opvang te Kortemark, waar ik meteen de dozen heb afgezet.  Eén doosje is meegekomen richting Oostkamp voor mijn konijnen hier, en de rest gaan we als tussendoortje geven aan de opvangkonijnen.
Beaphar, van harte bedankt voor het schenken van deze spulletjes, en hopelijk mogen we in de toekomst nog meer leuke extra's van jullie verwachten!!!


Johannesbrood is in feite een soort van houten omhulsel van de zaadjes van de Johannesbroodboom, een typische plant in het zuiden.  Deze stukjes kun je als extraatje geven of een paar stukjes mengen met het gewoon voer.  Het is niet alleen lekker, maar heeft ook geneeskrachtige eigenschappen:
* tegen botontkalking
* tegen darmklachten (diarree en krampen)
* eetlustopwekkend
* goed voor de spijsvertering
* goed voor de vacht

Dus we zijn ontzettend blij met deze bijdrage van Beaphar, zo kunnen we onze konijnen weer extra verwennen, want de meeste opvangers kunnen dit goed gebruiken!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten